Ga naar de inhoud

Jongeren

De afgelopen jaren zijn wij veel jongeren tegengekomen die zoekend zijn naar wie ze zijn en wat ze willen in hun studie, werk of leven. Na de lastige tijd door Corona is deze behoefte nog sterker geworden. Alle beperkende maatregelen hebben een behoorlijke impact gehad, zowel sociaal als mentaal. Veel jongeren zijn op zoek naar verbinding met gelijkgestemden. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we individuele coaching bieden of bijeenkomsten in kleine groepjes met gelijkgestemde jongeren. We hebben gemerkt dat met name bewuste en hooggevoelige jongeren herkenning en steun bij elkaar vinden door het uitwisselen van ervaringen.

In onze coaching en bijeenkomsten leren we je weer te vertrouwen op je intuïtie, zodat je kunt groeien in zelfbewustzijn en in eigenwaarde. Wij geloven dat iedereen zelf in staat is om zijn/haar eigen oplossingen te vinden.  Ieder mens heeft zijn/haar eigen verleden, ervaringen en overtuigingen en daar kun jij alleen zelf iets in veranderen.

Belangrijk element is ook dat je onderscheid gaat maken welke energieën van jou zijn en welke van een ander, zodat lagere of negatieve energieën van anderen jou niet onderuit halen.  Alles heeft een plus en een min. Als je iets negatiefs ervaart en daarnaar kijkt, is er ook altijd weer iets positiefs uit te halen.

Bijeenkomsten organiseren we met kleine groepjes van 6 tot 8 personen op een creatieve speelse manier, waardoor je nieuwe mogelijkheden ontdekt. We  wisselen ervaringen uit en zorgen voor een positieve afsluiting.