Ga naar de inhoud

Wandelcoaching

In deze bijzondere tijd word je uitgenodigd om te reflecteren op je leven. En in de rust, of misschien juist onrust, die daardoor ontstaat jezelf de vraag te stellen: Hoe wil ik verder? Blijf je in dezelfde tredmolen doorgaan, of ben je toe aan een wezenlijke verandering?

Door in de natuur te wandelen kom je tot rust; de natuur geeft je nieuwe energie om weer verder te gaan.  Je kunt afstand nemen van de vraagstukken waar je mee worstelt en je neemt stappen om een ander pad in te slaan. We gebruiken de natuur als metafoor voor je proces om je weer bij jouw eigen natuur te brengen.
Dit doet Jacques door te luisteren, verdiepende vragen te stellen, je onderweg ervaringsgerichte opdrachtjes of opstellingen te laten doen, maar ook door te lachen en te relativeren.
Samen kijken we naar je diepste wensen, je eventuele blokkades die je in de weg zitten. En kijken welke stappen nodig zijn om je leven een nieuwe richting te geven.

De wandelingen duren ongeveer 2 uur. Datum, tijdstip en locatie bepalen we in overleg.  Een afspraak in het weekend is ook mogelijk. Een afspraak maken kan via de mail; contact@hartegroet.com

Neem jouw volgende stap op weg naar een leven vanuit je hart