Ga naar de inhoud

Kinder- en jongerencoaching

Spelenderwijs op Ontdekkingsreis

Sommige omstandigheden of voorvallen in het leven kunnen je uit balans brengen. Dat kan zich uiten in bijvoorbeeld somberheid, verdriet, boosheid, onzekerheid, (faal)angst, concentratie- en/of slaapproblemen. Het kan ook gebeuren dat je soms ‘gewoon’ even niet lekker in je vel zit of je helemaal niet begrepen voelt door je omgeving.

De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met hoogsensitieve mensen en met mensen die te maken hadden met emoties rondom verlies. Verlies in de vorm van overlijden van een dierbaar persoon, scheiding, verlies van werk of gezondheid of afscheid van een vertrouwde omgeving, school en vrienden door bijvoorbeeld verhuizing.

Als kunstzinnig coach kan ik je tijdelijk een steuntje in de rug bieden door te helpen vormgeven aan dat wat er in jou leeft.
Door o.a. te schilderen, tekenen, boetseren en schrijven kunnen we dat wat er in jou omgaat ontdekken, verbeelden en onder woorden brengen. Hiermee gaan we dan aan de slag en zo zul je uiteindelijk steviger in je schoenen staan – zowel thuis, als op je werk/school, als in de samenleving. Spelenderwijs gaan we op ontdekkingsreis!

De opleiding tot kunstzinnig (kinder)coach heb ik gevolgd aan de School voor Kunstzinnig Dynamisch Coachen – De Kleine Tiki – in Assen en Breda.