Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Kom weer terug bij je eigen natuur

Kom weer terug bij je eigen natuur

De Corona pandemie heeft de wereld behoorlijk op de kop gezet. Het heeft iedereen geraakt en een soort van reset gegeven. Er is veel angst en pijn aangeraakt, maar ook veel bewustzijn gegeven over wat echt belangrijk is in het leven. Allemaal thema’s die iedereen uitnodigen om diep naar binnen te keren en bij zichzelf terug te komen.

Een hele fijne manier om alles een plek te geven is om lekker naar buiten te gaan, de natuur in en helemaal tot jezelf te komen en de verbinding met de natuur te voelen. Bijna vanzelf kom je dan tot rust en in deze rust kun je de verbinding met jezelf herstellen. Het kan ook zijn dat je tegen heftige thema’s aanloopt.
Ben je ver bij jezelf vandaan geraakt en word je je hier nu bewust van, blijf er dan niet mee rond lopen. Kijk of er iemand in je omgeving is met wie je kunt praten en je angsten en pijn mee kunt delen. Vaak geeft het uitspreken van je zorgen al een hele opluchting.

En als je het idee hebt dat je  meer hulp nodig hebt omdat de oorzaak wel eens heel diep kan zitten, kijk dan even op onze website Hartegroet en voel of wat ik je te bieden heb iets voor jou is.

Ik geef diverse vormen van begeleiding tot op zielsniveau.

Wil je graag naar buiten zodat je echt de ruimte kunt ervaren die je lucht geeft om vrijuit te leven,  dan werkt wandelcoaching heel goed.  We spreken dan af op een plek waar de natuur veel energie uitstraalt, zodat de omgeving je ook ondersteunt in het maken van je eigen keuzen en het verbinden met je eigen natuur.

Meer weten of een afspraak maken, mail of bel:
contact@hartegroet.com
Mobiel: 06 151 080 33

Hartegroet, Jacques.