Ga naar de inhoud

werkwijze

Als je je handen (en niet je hoofd) laat werken wordt er weer verbinding gemaakt met je hart.

In een coachsessie gaat het erom dat je zelf je eigen oplossingen vindt.

Door creatieve opdrachten, maar ook door bijvoorbeeld opstellingen omzeilen we het denkende hoofd wat nog wel eens in de weg wil zitten om bij de echte oorzaak te komen. Je hart spreekt dan en geeft je de inzichten waar je verder mee kunt.

In een coachsessie gaat het erom dat je zelf je eigen oplossingen vindt. Ieder mens heeft zijn/haar eigen verleden, ervaringen en overtuigingen en daar kun jij alleen zelf iets in veranderen. Met de opdrachten die we doen willen we geen afhankelijkheidsrelatie creëren maar ondersteunen we je in jouw eigen oplossend vermogen.

Alles heeft een plus en een min. Als je iets negatiefs ervaart en daarnaar kijkt, is er ook altijd weer iets positiefs uit te halen.

We hebben speciale aandacht voor gevoeligheid en hoog-gevoeligheid in relatie tot intuïtie.

Veel mensen vertrouwen niet meer op wat ze voelen, terwijl hier juist zoveel kracht in zit. Hooggevoelige mensen lopen meer risico op een burn-out; de intuïtie is in de war gebracht doordat je geen onderscheid meer kunt maken tussen je eigen gevoelens en die van een ander.
Als je weer durft te vertrouwen op je gevoel en intuïtie wordt hooggevoeligheid een kracht in plaats van een klacht. Je zet het in op verschillende manieren die op dat moment bij jou passen.

Hooggevoeligheid als kracht